PL52370025

NOU

Adeziv UV lipire sticlă/sticlă, sticlă/metal 250g

700,00 leicu TVA

Adeziv UV pentru lipire sticla/sticla, sticla/metal.

INFORMATII TEHNICE

PL52370025 este adeziv monocomponent, fără solvenți, adeziv pe bază de rășină acrilică modificată.

PL52370025 intarirea se face prin expunerea la lumina UVA cu o lungime de undă de 300 -400 nm. Cel puțin unul dintre cele doua materiale aderente trebuie să fie permeabil la lumină UVA 

După expunerea suficienta la lumina UV uscarea trebuie sa fie complecta. Parametri depind de grosimea materialului și de absorbție, grosimea stratului de adeziv și absorbție, tip de lampă și de distanța dintre sursa de lumină și filmul adeziv.

Datorită vâscozității sale reduse adezivul are caracteristici optice bune si o adeziune foarte buna pe sticla metale si materiale sintetice. Adezivul PL52370025 se utilizează de preferință, deoarece nu face bule de aer la lipirea materialelor respective.

Produsul de asemenea, oferă o rezistență excelentă împotriva diferitelor substanțe chimice.

Aplicati produsul pe suprafețe de lipire, asamblati piesele și expuneti la lumina UVA cu lungime de undă corespunzătoare.

PL52370025 este de asemenea adecvat pentru aplicarea ulterioară. Datorită acțiunii sale capilare bune,adezivul se scurge în golul de lipire. Mecanismul de întărire permite o ajustare a pieselor la scurt timp după aplicare, dar înainte de expunere. Produsul este rezistent la temperaturi.

PL52370025 este gata de utilizare și poate fi aplicat direct din recipientul original sau cu unități de dozare adecvate.

Suprafețele de îmbinare trebuie să fie uscate și fara praf, grăsimi și/sau alte impurități.

PROPRIETĂȚI: (produs lichid)

Acrilat de tip: chimic modificat

Intarirea: la sistem de fotopolimerizare UVA

Aspect: Clar

Viscozitate: Aprox. 800 mPas

Densitate (DIN 51757): aprox. 1,1 x 10 kg / m

11 alte produse in aceeasi categorie: