Despre noi

Compania ABE GLASS EDYTECH SRL doreşte să vină în întâmpinarea producătorilor de sticlă decorativă, vitralii şi a procesatorilor de sticlă cu produse profesionale pentru sticlă la preţuri competitive şi cel mai bun raport calitate preţ.

Pentru a putea răspunde cerinţelor de calitate, compania ABE GLASS EDYTECH SRL a decis să distribuie materiale numai de la furnizori de prestigiu din Europa şi România.

Dacă sunteţi în căutare de materiale pentru prelucrare sticlă sau vitralii aţi ajuns unde trebuie. Aici puteţi găsi materiale pentru vitralii overlay, plumb autoadeziv, cristale faţetate, piese fuzionate, sticlă pentru fuziune, material pentru sablare (abraziv sablare sticlă, tratament antipată clar şi colorat), scule şi materiale pentru lipit sticla cu UV, materiale debitat sticlă, foreze găurit sticlă şi multe alte materiale pentru industria sticlei.

Situl va fi actualizat permanent şi vom aduce produse noi în continuare. Accesaţi situl nostru pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Sperăm ca acest site să vă fie de ajutor în proiectele dumneavoastră. În caz că nu aţi găsit un produs care vă interesează ne puteţi contacta şi vom încerca să vă ajutăm.

PENTRU DISCOUNTURI LA CANTITĂŢI MAI MARI VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI

E-MAIL: abeglasseditech@ymail.com sau la TELEFON: 0724 310 150


Categorii

Cele mai vândute