PL51410005

NOU

Adeziv UV lipire sticlă/sticlă 50ml

220,00 leicu TVA

Adeziv UV pentru lipire sticla

INFORMATII TEHNICE

PL51410005 este adeziv monocomponent, fără solvenți, adeziv pe bază de rășină acrilică modificată.

PL51410005, intarire se face prin expunerea la lumina UVA cu o lungime de undă de 300 -400 nm. Cel puțin unul dintre cele doua materiale aderente trebuie să fie permeabil la lumină UVA - După expunerea suficienta la lumina UV uscarea trebuie sa fie complecta.

Parametri depind de grosimea materialului și de absorbție, grosimea stratului de adeziv și absorbție, tip de lampă și de distanța dintre sursa de lumină și filmul adeziv. Datorită vâscozității sale reduse adezivul are caracteristici optice bune si o adeziune foarte buna pe sticla metale si materiale sintetice.

Adezivul PL51410005 este utilizat de preferință, deoarece nu face bule de aer la lipirea materialelor respective.

Produsul de asemenea, oferă o rezistență excelentă împotriva diferitelor substanțe chimice. Aplicati produsul pe suprafețe de lipire, asamblati piesele și expuneti la lumina UVA cu lungime de undă corespunzătoare.

PL51410005 este de asemenea adecvat pentru aplicarea ulterioară. Datorită acțiunii sale capilare bune,adezivul se scurge în golul de lipire. Mecanismul de întărire permite o ajustare a pieselor la scurt timp după aplicare, dar înainte de expunere.

Produsul este rezistent la temperaturi.

PL51410005 este gata de utilizare și poate fi aplicat direct din recipientul original sau cu unități de dozare adecvate.

Suprafețele de îmbinare trebuie să fie uscate și fara praf, grăsimi și/sau alte impurități.

PROPRIETĂȚI: (produs lichid)

Acrilat de tip: chimic modificat

Intarirea: la sistem de lumina UVA

Aspect: Clar

Viscozitate: Aprox. 80 mPas

Densitate (DIN 51757): aprox. 1,1 x 10ᵌ kg / mᵌ

11 alte produse in aceeasi categorie: